|
|
| Anasayfa | Arşiv | İletişim | Haber Ara | Anketler | Sitene Ekle | RSS Kaynağı |
|
|
SİNEM ATLADI MI İTİLDİ Mİ?
22 yaşındaki Sinem Pınar Kaçar, dün gece henüz kimliği belirsiz bir erkek gittiği otelin 4'üncü katındaki odasından düşerek yaşamını yitirdi. Polis, olayın ardından kaçan erkeği ararken, genç kızın intihar mı ettiği yoksa bir cinayete kurban mı gittiği araştırılıyor.
Kategori |
: Son Dakika |
Yorum Sayısı |
: 0 |
Okunma |
: 139 |
Tarih |
: 16 Haziran 2010 04:05 |
GECE YARISI BİR ERKEKLE GİTTİĞİ OTELİN 4'ÜNCÜ KATINDAN DÜŞTÜ
22 yaşındaki Sinem Pınar Kaçar, dün gece henüz kimliği belirsiz bir erkek gittiği otelin 4'üncü katındaki odasından düşerek yaşamını yitirdi. Polis, olayın ardından kaçan erkeği ararken, genç kızın intihar mı ettiği yoksa bir cinayete kurban mı gittiği araştırılıyor.
Diyarbakır'ın Eğil İlçesi'nde yaşayan ve Diyarbakır Devlet Hastanesi'nde gece otomasyon bölümünde işçi olarak çalışan Sinem Pınar Kaçar, iddiaya göre izinli olduğu dün bir akadaşında kalacağını belirterek ailesinden izin alıp kent merkezine geldi. Kaçar, dün gece saat 02.30 sıralarında beraberinde 30-35 yaşlarında henüz kimliği belirlenemeyen bir erkekle kent merkezindeki otele gelip, yalnız kalacağını belirterek, kendi adına kayıt yaptırıp bir oda tuttu. Kaçar'ın yanındaki erkek, resepsiyon görevlilerine genç kızın alkollü olduğunu ve odasına bırakıp ayrılacağını söyledikten sonra birlikte otelin 4'üncü katındaki odasına çıktılar.
Bir süre sonra gelen gürültüler üzerine caddeye çıkan otel görevlileri, genç kızı yerde yatarken bulup, hemen polis ve 112 Acil Servis ambulansını çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç kızın öldüğünü tespit etti. Sinem Pınar Kaçar'ın cesedi otopsi yapılamk üzere Devet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Polis, olayla ilgili otel görevlilerinin bilgilerine başvururken, Kaçar'ın otele birlikte geldiği erkeğin kargaşadan yararlanarak kayıplara karıştığını belirledi. Otey görevlileri verdikleri ilk ifadede, gürülüt üzerine dışarıya çıktıklarını belirterek, "Kızı yerde yatarken onunla ilgilendik. yaşanan panikte erkeğin ne zaman çıktığını göremedik" dedi. Polis, otelin güvenlik kamerası görüntüleriyle, genç kızın telefon kayıtlarını incelemeye alırken, ortadan kaybolan erkeği bulmak için başlattığı çalışmayı sürdürüyor.
FACEBOOK'TAKİ KARAMSAR MESAJLAR
Sosyal paylaşım sitesi Facebook'a üye olan Sinem Pınar Kaçar'ın site üzerinden yaptığı konuşmalarında hayattan bıktığı mesajlarını yazması dikkat çekti. Sinem'in arkadaşlarına yazdığı ve SE.SE. diye adlandırdığı birine sürekli göndermeler yaptığı karamsar mesajlar şöyle:
"Suskunluğum asaletimdendir... Her lafa verecek bir cevabım var ama bir lafa bakarım laf mı diye, birde söyleyene bakarım insan mı diye...Zindan olmuş dünya bana duvarını kendim ördüm"
"Herkes kendine yakışanı yapar Se.Se. bu notum sana çok merak ediyorum. Sen ne zaman insanca davranacaksın hem kendine hem karşındakine. Ama sen bu soruyada cvp veremiyecek kadar yüreksizsin :((
"Korkularım endişelerim ve nöbetimle çok kötüyüm bugün:(( "

|
SON DAKİKA HABERLERİ
Döviz
|
Döviz |
Alış |
Satış |
| Dolar |
1.4994 |
1.5066 |
| Euro |
1.9241 |
1.9334 |
|